Buscar

Qui

som ?

Can Paloma va ser fundat fa 140 anys com una empresa familiar per a la venda de joguines, papereria i estanc, més tard fundem la botiga de primera infància.

Un equip humà que s’esforça cada dia per oferir-los la millor atenció i els millors productes de llibreria, papereria, primera infància i joguines.

Who

are we ?

Our grantees and partners generosity truth, prevention nutrition involvement Ford Foundation. Enabler agenda results global leaders change economic independence; positive social change free expression our ambitions. Dedicated, humanitarian relief health fight against malnutrition momentum economic development.

Llistes de nadó

Per a les Llistes de naixement d’import total de les quals superi els 1.000€ oferim un 10% dte. en Vals de Descompte per a les seves futures compres.

Joguines creatives per a nens creatius

Tots els nostres productes tant en joguines com en puericultura estan catalogats segons l’edat i temàtica.

Llibres de text i Papereria

Demana'ns el que necessitis per desenvolupar tant les teves aptituds artístiques com acadèmiques
Excelente atención, precios y productos de calidad. Hemos comprado el cochecito de nuestro bebé y la cuna convertible y estamos más que satisfechos. Gracias por todo !

Eugenia Infante Pastry Shop – Ressenya en Google

Rated 5 out of 5
Tienda de ropa y juguetes para bebés. Todo muy bonito, con marcas de primera calidad y originales.

Marta G – Ressenya en Google

Rated 4 out of 5
Un comercio donde encontrarás ese libro ideal para regalar. Variedad de libros infantiles. Bastantes agendas. Mucho material escolar, como bolígrafos, estuches, cartulinas, mochilas,.. La atención al cliente es muy buena.

yuca criscrapcraft – Ressenya en Google

Rated 5 out of 5

El nostre objectiu és satisfer les teves necessitats.

Back to Top