QUI SOMPUERICULTURA-JOGUINESLLIBRERIACONTACTE-LOCALITZACIĶENCĀRRECS

 

Llibreria especialitzada, literatura i articles de papereria.

LLIBRES DE TEXT

L’esperit de la llibreria sempre ha mantingut l’arrel en defensa i promociķ envers la nostra llengua, estimulant la lectura i la cultura. 

 

 

 

 

 A la nostra botiga fem venda al detall d’articles de papereria. En el nostre establiment s’hi pot trobar des de tota mena de material per a l’oficina, fins a estris de dibuix tčcnic, passant pels més actuals regals informals de papereria. També fem fotocōpies b/n i color.
Tenim una āmplia gamma en escriptura.
L’estudiant pot trobar tot allō que li és imprescindible per a l’escola.

Totes les colˇleccions i novetats puntualment a la venda a les nostres botigues.

 

Tenim la vocaciķ i el desig d’esdevenir quelcom més que una tenda de llibres. Disposem d’un fons relatiu a diferents especialitats, manuals, quaderns, llibre infantil i juvenil, guies de viatges, una selecciķ de llibre de butxaca accessible a tot tipus de públic i les últimes novetats literāries.

  

          

                                      

 

Per a fer les reserves de llibres posem a la seva disposiciķ un formulari en la nostra pāgina "encārrecs" amb la finalitat de facilitar les seves comandes. Agraīm que ho utilitzin per a fer-nos arribar qualsevol comanda, i en breu contactarem amb vostč. Moltes grācies

 

ENCARRECS

Per LLIBRES DE TEXT els encārrecs directament a la botiga.

Fem realitat el nostre somni d’atansar el mon del llibre i del paper a tots els qui ho desitgen.

 

2008 (C) Copyright, Grup Paloma                                    CLOT, 59 - 63  -  08018 BARCELONA            Llibreria 93 245 30 59      Puericultura 93 246 57 23     Joguines 93 232 29 06